STRONA GŁÓWNA / Sztućce / Eternum / Oslo nóż do ryb (ET-1930-17)

Sztućce

DOSTAWA 24H

PARAMETRY

  • Producent: Eternum
  • Zalecenia: do zmywarki
  • Model Eternum: Oslo
  • Wersja wykończenia: połysk
  • Produkt: Nóż do ryb
  • Rodzaj stali: 18/10

Oslo nóż do ryb (ET-1930-17)

Eternum

Produkt wycofany ze sprzedaży.
Zobacz inne produkty z kategorii: Eternum

gwarancja: 12 mies.

aktualizowany: 28.06.2024

 

Cena brutto 14.72 zł

cena netto:
11.97 zł

OPIS

Wymiary: dł. - 21 cm, gr. - 2,8 mm
Nr katalogowy: ET-1930-17

stal nierdzewna 18/10

Ilość w opakowaniu: 12 szt
Produkt sprzedawany w pełnych opakowaniach.
Podana cena jest ceną dla 1 sztuki.

O marce:

Założona w 1924 roku belgijska firma Eternum, w swojej prawie 100-letniej historii potrafiła stworzyć wiele produktów, których jakość, elegancja i wzornictwo przypadła wielu do gustu. Specjalizacją firmy są sztućce ze stali nierdzewnej. Główna siedziba firmy to miasto Gembloux w Belgii, tam znajduje się fabryka, biura projektowe i magazyny.

Stalowe widelce, noże, łyżki...

Firma projektuje, produkuje i sprzedaje sztućce ze stali nierdzewnej, zastawy stołowe i ponad 150 artykułów stołowych ze stali nierdzewnej i stali posrebrzanej. Swoją ofertę kierują do indywidualnych klientów, jak i do sektora HoReCa (Hotel, Restauracja & Catering). Sieć sprzedaży obejmuje 60 krajów z całego świata. W procesie produkcji wykorzystuje się trzy rodzaje stali. Najlepszą z nich stal austeniczna, która jest wykorzystywana do produkcji ekskluzywnych sztućców. Zawartość  niklu sprawia, że są one praktycznie całkowicie odporne na korozję. Pozostałe rodzaje stali, wykorzystuje się do produkcji noży i innych elementówwyposażenia restauracji.

Szeroka oferta

Oprócz doskonałej jakości sztućców i zastawy stołowej oferta Eternum obejmuje też inny sprzęt do restauracji. Doskonałestalowe dzbanki do kawy i herbaty, maselniczki, tace do pieczywa, podgrzewacze i wiele innych elementów wyposażenia lokalu gastronomicznego dają nam pogląd na bogactwo oferty Eternum. 

Można bez obaw stwierdzić, że lokal gastronomiczny mający na swoim wyposażeniu wyroby Eternum w połączeniu z nienaganną kuchnią i obsługą, będzie zaliczany do punktów z górnej półki.