STRONA GŁÓWNA / Catering / Wózki platformowe, kelnerskie, do tac / Wózek Servistar gastro 80 (T-572301)

Catering

PARAMETRY

  • Producent: Blanco
  • Rodzaj materiału: Aluminium

Wózek Servistar gastro 80 (T-572301)

Blanco

gwarancja: 12 mies.

aktualizowany: 10.04.2024

 

Cena brutto 10 255.74 zł

cena netto:
8 338.00 zł

Podaj ilość:  

DO KOSZYKA

OPIS

Nr katalogowy: T-572301

- pojemność 80 talerzy
- maksymalna waga talerza z potrawą: 1 kg
- koniec z kłopotliwym przechowywaniem potraw (80 talerzy / 0,5 m. kw.)
- płynna regulacja szerokości uchwytów
- talerze do 30 cm średnicy
- ergonomiczne uchwyty ułatwiają przesuwanie wózka
- koła o średnicy aż 125 mm i spawana konstrukcja zapewniają dużą stabilność wózka
- opatentowane uchwyty zaprojektowane na kształt ludzkiej dłoni z 3 punktami podparcia
- odstępy między talerzami 80 mm

O marce:

BLANCO rozmach na dużą skalę

 

Firma BLANCO powstała w roku 1925 Oberderdingen, w Niemczech. Obecnie, jako BLANCO Professional jest dostawcą wysokiej jakości rozwiązań dla dużych kuchni, a także do sektora przemysłowego i kolejowego. Asortyment produkcji dla gastronomi jest olbrzymi. Urządzenia wspomagające pracę kelnerów, kucharzy, personelu pomocniczego sprawiają, że BLANCO jest potentatem w wyposażaniu restauracji, hoteli, szpitali, sanatoriów. Wszędzie tam, gdzie jest duża liczba gości, pacjentów tam w kuchni na pewno jest sprzęt BLANCO.

Gastronomia działa dziś inaczej 

Urządzenia, które wspomagają pracę kuchni czy restauracji cały czas wymagają oceny i spojrzenia pod kątem niezawodności, praktyczności i ergonomii pracy. BLANCO realizuje te zadania i wprowadza w życie nowe rozwiązania. Systemy transportu jedzenia, brudnych naczyń, wózki do obsługi i czyszczenia, stacje chłodnicze to urządzenia niezbędne w sektorze HoReCa. W dzisiejszych czasach gastronomia zmieniła się nie do poznania. Obostrzenia i rygory związane z pandemią, nakazują dystans społeczny i dezynfekcję co za tym idzie, nie ma już dawnej radości. Nie celebruje się posiłków, wyjście do dobrej restauracji nie jest już takim wydarzeniem jak przed pandemią. BLANCO stara się wyjść naprzeciw oczekiwaniom konsumentów w kwestii bezpieczeństwa. Opracowano projekt mobilnej stacji do gotowania, która pozwala na przygotowanie świeżego jedzenia na oczach gości. Stacja spełnia wymogi bezpieczeństwa pandemicznego, jednocześnie pozwalając na bezpośredni kontakt z konsumentem.