STRONA GŁÓWNA / Catering / Wózki platformowe, kelnerskie, do tac / Wózek kelnerski trzypółkowy spawany (T-528-3)

Catering

DARMOWA DOSTAWA

PARAMETRY

  • Producent: Blanco
  • Rodzaj materiału: Stal nierdzewna

Wózek kelnerski trzypółkowy spawany (T-528-3)

Blanco

Produkt wycofany ze sprzedaży.
Zobacz inne produkty z kategorii: Wózki platformowe, kelnerskie, do tac

gwarancja: 12 mies.

aktualizowany: 10.04.2024

 

Cena brutto 2 315.84 zł

cena netto:
1 882.80 zł

OPIS

Wymiary: 90 x 60 x 95 cm, wym.
Nr katalogowy: T-528-3

- wysokogatunkowa stal nierdzewna CNS 18/10
- mocna, spawana konstrukcja zapewnia odpowiednią stabilność
- masywne narożniki odbojnikowe
- półki z wytłaczanymi, wyprofilowanymi rantami zabezpieczającymi przed zsuwaniem się przewożonych produktów
- 4 koła skrętne, 2 z hamulcami

Dane techniczne:

- dł. 90 cm z odbojami
- szer. 60cm z odbojami
- wys. 95 cm z odbojami
- wymiar półki: 80x50cm
- ciężar: 15 kg
- maksymalne obciążenie wózka: 120 kg
- maksymalne obciązenie półki: 80 kg

O marce:

BLANCO rozmach na dużą skalę

 

Firma BLANCO powstała w roku 1925 Oberderdingen, w Niemczech. Obecnie, jako BLANCO Professional jest dostawcą wysokiej jakości rozwiązań dla dużych kuchni, a także do sektora przemysłowego i kolejowego. Asortyment produkcji dla gastronomi jest olbrzymi. Urządzenia wspomagające pracę kelnerów, kucharzy, personelu pomocniczego sprawiają, że BLANCO jest potentatem w wyposażaniu restauracji, hoteli, szpitali, sanatoriów. Wszędzie tam, gdzie jest duża liczba gości, pacjentów tam w kuchni na pewno jest sprzęt BLANCO.

Gastronomia działa dziś inaczej 

Urządzenia, które wspomagają pracę kuchni czy restauracji cały czas wymagają oceny i spojrzenia pod kątem niezawodności, praktyczności i ergonomii pracy. BLANCO realizuje te zadania i wprowadza w życie nowe rozwiązania. Systemy transportu jedzenia, brudnych naczyń, wózki do obsługi i czyszczenia, stacje chłodnicze to urządzenia niezbędne w sektorze HoReCa. W dzisiejszych czasach gastronomia zmieniła się nie do poznania. Obostrzenia i rygory związane z pandemią, nakazują dystans społeczny i dezynfekcję co za tym idzie, nie ma już dawnej radości. Nie celebruje się posiłków, wyjście do dobrej restauracji nie jest już takim wydarzeniem jak przed pandemią. BLANCO stara się wyjść naprzeciw oczekiwaniom konsumentów w kwestii bezpieczeństwa. Opracowano projekt mobilnej stacji do gotowania, która pozwala na przygotowanie świeżego jedzenia na oczach gości. Stacja spełnia wymogi bezpieczeństwa pandemicznego, jednocześnie pozwalając na bezpośredni kontakt z konsumentem.