STRONA GŁÓWNA / Catering / Wózki platformowe, kelnerskie, do tac / Wózek transportowy do tac GN 2/1 wzmocniony (T-568498)

Catering

Outlet DARMOWA DOSTAWA

PARAMETRY

  • Producent: Blanco
  • Rodzaj materiału: Stal nierdzewna

Wózek transportowy do tac GN 2/1 wzmocniony (T-568498)

Blanco

Produkt wycofany ze sprzedaży.
Zobacz inne produkty z kategorii: Wózki platformowe, kelnerskie, do tac

gwarancja: 12 mies.

aktualizowany: 26.04.2021

 

Cena brutto 2 950.77 zł

cena netto:
2 399.00 zł

OPIS

Wymiary: 66 x 73 x 180 cm
Nr katalogowy: T-568498

- wysokogatunkowa stal nierdzewna CNS 18/10
- mocna, spawana konstrukcja zapewnia odpowiednią stabilność
- masywne odbojniki
- 2 koła stałe, 2 koła skrętne z hamulcami   

Dane techniczne:

- GN 2/1
- maksymalne obciążenie wózka: 200kg
- pojemność: 20 tac

O marce:

BLANCO rozmach na dużą skalę

 

Firma BLANCO powstała w roku 1925 Oberderdingen, w Niemczech. Obecnie, jako BLANCO Professional jest dostawcą wysokiej jakości rozwiązań dla dużych kuchni, a także do sektora przemysłowego i kolejowego. Asortyment produkcji dla gastronomi jest olbrzymi. Urządzenia wspomagające pracę kelnerów, kucharzy, personelu pomocniczego sprawiają, że BLANCO jest potentatem w wyposażaniu restauracji, hoteli, szpitali, sanatoriów. Wszędzie tam, gdzie jest duża liczba gości, pacjentów tam w kuchni na pewno jest sprzęt BLANCO.

Gastronomia działa dziś inaczej 

Urządzenia, które wspomagają pracę kuchni czy restauracji cały czas wymagają oceny i spojrzenia pod kątem niezawodności, praktyczności i ergonomii pracy. BLANCO realizuje te zadania i wprowadza w życie nowe rozwiązania. Systemy transportu jedzenia, brudnych naczyń, wózki do obsługi i czyszczenia, stacje chłodnicze to urządzenia niezbędne w sektorze HoReCa. W dzisiejszych czasach gastronomia zmieniła się nie do poznania. Obostrzenia i rygory związane z pandemią, nakazują dystans społeczny i dezynfekcję co za tym idzie, nie ma już dawnej radości. Nie celebruje się posiłków, wyjście do dobrej restauracji nie jest już takim wydarzeniem jak przed pandemią. BLANCO stara się wyjść naprzeciw oczekiwaniom konsumentów w kwestii bezpieczeństwa. Opracowano projekt mobilnej stacji do gotowania, która pozwala na przygotowanie świeżego jedzenia na oczach gości. Stacja spełnia wymogi bezpieczeństwa pandemicznego, jednocześnie pozwalając na bezpośredni kontakt z konsumentem.